Konzolový stolík so sklenenou doskou tmavé drevo / čierny WACO

Konzolový stolík so sklenenou doskou tmavé drevo / čierny WACO, 321272

Konzolový stolík so sklenenou doskou tmavé drevo / čierny WACO, 321272 od tohto skvelého výrobcu BELIANI je práve v predaji. Nenechajte si ujsť tento výpredaj. Nakupovaním u nás šetríte čas a peniaze. Konzolový stolík so sklenenou doskou tmavé drevo / čierny WACO, 321272 na našich stránkach za 165.16 €

165.16 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Konzolový stolík Konzolový stolík so sklenenou doskou tmavé drevo / čierny WACO, 321272:Ak vybavujete svoj domov, určite využijete aj štýlový konzolový stolík BELIANI. Jeho obdĺžnikové zhotovenie nájde uplatnenie v mnohých podmienkach a miestnostiach. Umiestniť ho môžete napríklad do obývacej izby a dekorovať kvetmi či fotografiami, Ale je vhodný aj na odkladanie vecí v predsieni či vstupnej hale. Neoddeliteľnou súčasťou sú klasické nohy, vďaka ktorým je zaručená dobrá stabilita. Disponuje pridaným úložným priestorom na uloženie drobných vecí. Osobné veci nájdu svoje miesto na odkladacom priestore stolíka. Štýlový konzolový stolík rozžiari vaše bývanie. Hlavní vlastnosti konzolového stolku Konzolový stolík so sklenenou doskou tmavé drevo / čierny WACO, 321272 Konzolový stolík BELIANI môžete využiť v obývacej izbe napríklad ako dekoráciu pod kvetmi Je pre neho charakteristické obdĺžnikové spracovanie Samozrejmosťou sú klasické nohy, ktoré sa postarajú o dobrú stabilitu Disponuje úložným priestorom Odkladaciu časť môžete využiť na umiestnenie osobných vecí Materiálom použitým na výrobu dosky je sklo Materiál konštrukcie: kov a drevotrieska Jeho farba je čierna Rozmery tohto konzolového stolíka činia 80 × 110 × 40 cm (vך×h) Dizajn a dobre zvolený materiál konzolového stolíka podčiarkujú dojem izby Konzolový stolík BELIANI reprezentuje vysoký odkladací stolík, ktorý je možné využiť voľne v priestore alebo ho dlhou stranou prisunúť k stene. Kvalitný a odolný materiál dosky, ktorým je sklo, se postará o dlouhou životnost. Materiálom zvoleným pre konštrukciu je kov a drevotrieska, čo z neho robí pevný a odolný kus nábytku. Jeho farba je čierna. Rozmery konzolového stolíka BELIANI sa rovnajú 80 × 110 × 40 cm (vך×h).

 

Názov:
Konzolový stolík so sklenenou doskou tmavé drevo / čierny WACO, 321272
Výrobca:
SKU:
AF755852101
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk