Konzola tmavé drevo ADENA

Konzola tmavé drevo ADENA, 165049

Konzola tmavé drevo ADENA, 165049 od tejto poprednej spoločnosti BELIANI je dostupný teraz u nás za super cenu. Vyberte si zo širokej ponuky tovaru za nízke ceny. Konzola tmavé drevo ADENA, 165049 za výhodnú cenu 192.83 €

192.83 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Konzolový stolík Konzola tmavé drevo ADENA, 165049:Interiér perfektne zútulní konzolový stolík BELIANI. Jeho obdĺžnikové spracovanie má v domácnosti široké uplatnenie. Môžete ho umiestniť do priestoru obývacej izby napríklad ako dekoráciu pod kvetmi, ale dodá štýl aj vašej predsieni či vstupnej hale. K dispozícii sú 4 klasické nohy, ktoré zaisťujú skvelú stabilitu. Na umiestnenie osobných vecí vám poslúži odkladacia časť stolíka. Štýlový konzolový stolík sa hodí k akémukoľvek štýlu a bude naň vždy príjemný pohľad. Hlavní vlastnosti konzolového stolku Konzola tmavé drevo ADENA, 165049 Konzolový stolík BELIANI je skvelý na odkladanie vecí Je veľmi obľúbený pre svoje obdĺžnikové zhotovenie K dispozícii sú klasické nohy, vďaka ktorým je stabilný Odkladaciu časť môžete využiť na umiestnenie osobných vecí Na výrobu dosky bol vybraný kvalitný materiál, akým je MDF Materiál konštrukcie: kov Jeho farba je čierna Rozmery tohto konzolového stolíka činia 81 × 100 × 40 cm (vך×h) Vyhotovenie a vzhľad konzolového stolíka tvorí ráz izby Konzolový stolík BELIANI predstavuje vysoký odkladací stolík, ktorý vynikne ako voľne v priestore, tak dlhou stranou prisunutý k stene. Starostlivo vybraný odolný materiál dosky, ktorým je MDF, zaručuje dlouhou životnost. Jeho farba je čierna. Rozmery konzolového stolíka BELIANI sa rovnajú 81 × 100 × 40 cm (vך×h).

 

Názov:
Konzola tmavé drevo ADENA, 165049
Výrobca:
SKU:
AF755852109
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk