Skrinka na kolieskach biela

Skrinka na kolieskach biela, vysoký lesk 808473

Skrinka na kolieskach biela, vysoký lesk 808473 od nášho známeho výrobcu SHUMEE je pre vás práve teraz v predaji. Kúpte si tento produkt bezpečne a rýchlo online. Skrinka na kolieskach biela, vysoký lesk 808473 - tovar máme ted u nás za 59.89 €

59.89 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Skrinka Skrinka na kolieskach biela, vysoký lesk 808473:Ak sa stretávate s nedostatkom úložného priestoru, zvážte kúpu klasickej skrinky SHUMEE. So skrinkou dostanete aj kolieska, ktoré vám uľahčia premiestňovanie skrinky. K dispozícii sú praktické zásuvky na uloženie menších vecí. Klasické otváracie dvierka vám zaistia okamžitý prehľad o uložených veciach. Na jej zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, konkrétne drevotrieska. Na záverečnú povrchovú úpravu bol zvolený lesklý vzhľad, ktorý umocňuje konečný dojem. Na skrinke prevláda biela farba. Rozmery skrinky SHUMEE sú 59 × 46 × 36 cm (vך×h). Zásadné vlastnosti produktu Skrinka na kolieskach biela, vysoký lesk 808473 Rovná skrinka SHUMEE vám pomôže usporiadať vaše veci Na ľahké premiestňovanie skrinky boli pridané kolieska Klasické otváranie dvierok Nákupom získate skrinku so zásuvkami Môžete sa tešiť na lesklú povrchovú úpravu Podarené vyhotovenie dopĺňa biela farba Materiálom vybraným na výrobu skrinky SHUMEE je drevotrieska Má rozmery 59 × 46 × 36 cm (vך×h)

 

Názov:
Skrinka na kolieskach biela, vysoký lesk 808473
Výrobca:
SKU:
AF757672832
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk