Sivo-hnedé čalúnené kreslo s podnožkou VEJLE

Sivo-hnedé čalúnené kreslo s podnožkou VEJLE, 55037

Sivo-hnedé čalúnené kreslo s podnožkou VEJLE, 55037 od výrobcu s dlhou históriou BELIANI . Produkt u nás môžete získať za skvelú cenu. Nakupovaním u nás šetríte čas a peniaze. Sivo-hnedé čalúnené kreslo s podnožkou VEJLE, 55037 Stojí u nás 390.40 €

390.40 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Kreslo Sivo-hnedé čalúnené kreslo s podnožkou VEJLE, 55037:Chcete si zariadiť novú domácnosť? Moderný štýl kresla BELIANI je presne to, čo vám chýba. Relaxačné kreslo je určené na odpočinok, ale aj vkusne doplní váš priestor. Jeho nosnosť je až 130 kg. Polstrované kreslo BELIANI vám poskytne maximálne pohodlie pri dlhšom sedení. Obľúbená podnožka poskytne nohám potrebnú úľavu. Na zhotovenie tohto typu sa používa drevo a polyester. Dekor dreva tvorí kaučukovník. Farba kresla BELIANI je hnedá a sivá a určite sa bude u vás doma skvele vynímať. Podrúčky, ktoré podporia už príjemné posedenie, sú vzdialené od zeme 68 cm a výška operadla zodpovedá 57 cm. Rozmery sedadla sú 48 × 51 cm (V×H). Zásadné prednosti kresla Sivo-hnedé čalúnené kreslo s podnožkou VEJLE, 55037 Moderný štýl kresla BELIANI Ponúka nosnosť až 130 kg Disponuje polstrovaním pre maximálny komfort Podnožka na relaxáciu unavených nôh Materiálom vybraným na jeho výrobu je drevo a polyester Na elegantnom dizajne sa podieľa kaučukovník Kreslu BELIANI dominuje hnedá a sivá farba Rozmery sú 100 × 81 × 78 cm (V׊×H)

 

Názov:
Sivo-hnedé čalúnené kreslo s podnožkou VEJLE, 55037
Výrobca:
SKU:
AF755852567
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk