Sivá čalúnená jedálenská stolička MADISON

Sivá čalúnená jedálenská stolička MADISON, 71900

Sivá čalúnená jedálenská stolička MADISON, 71900 od spoľahlivého výrobcu BELIANI je u nás momentálne k dispozícii za skvelú cenu. Získajte ďalšie produkty ako tento za skvelé ceny v našom e-shope. Sivá čalúnená jedálenská stolička MADISON, 71900 - teraz nakúpite za 140.80 €

140.80 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Sivá čalúnená jedálenská stolička MADISON, 71900:Zabezpečte si pohodlné sedenie pri stolovaní vďaka jedálenskej stoličke BELIANI. Moderný štýl stoličky do jedálne pozdvihne interiér na vyššiu úroveň. Unesie ako dieťa, tak dospelého. Jej nosnosť dosahuje 130 kg. Čalúnené sedadlo ponúkne tak príjemné posedenie, že bude vašim obľúbeným miestom. Táto jedálenská stolička pasuje aj ku kuchynskému ostrovčeku, ktorému poskytne úplne novú funkciu a netradičný vzhľad. V balení dostanete jednu jedálenskú stoličku BELIANI. Zásadné prednosti jedálenskej stoličky Sivá čalúnená jedálenská stolička MADISON, 71900 Jedálenská stolička BELIANI vynikne pri každom jedálenskom stole Moderný štýl zaujme na prvý pohľad Jej nosnosť zodpovedá 130 kg Vyznačuje sa pohodlným čalúneným sedadlom Prislúcha ku kuchynskému ostrovčeku Balenie obsahuje jednu jedálenskú stoličku Na zhotovenie sedadla bol použitý kvalitný materiál, konkrétne polyester Výška sedadla dosahuje 73 cm Na výrobu konštrukcie bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne drevo Dekor dreva: borovica Stolička do jedálne BELIANI je hnedá a sivá Jej rozmery zodpovedajú 110 × 45 × 58 cm (vך×h) Stolička do jedálne BELIANI váži 6 kg Vkusne riešené prevedenie jedálenskej stoličky utvára celkový dojem Jedálenská stolička BELIANI je obľúbená nielen v podnikoch, ktoré sú zamerané na stravovanie, ale bude dobre vyzerať aj v domácnosti, kde urobí veľkú službu pri jedálenskom stole. Dobre zvolený kvalitný materiál sedadla, ktorým je polyester, zaisťuje odolnosť a dokonalý vzhľad po dlhú dobu. Výška sedadla je 73 cm. Na výrobu konštrukcie slúži drevo, čo z nej robí masívny a odolný kus nábytku. Pre celkový dizajn stoličky bol zvolený nevšedný dekór dreva, ktorým je borovica. Podarené prevedenie dopĺňa hnedá a sivá farba. Rozmery jedálenskej stoličky BELIANI zodpovedajú 110 × 45 × 58 cm (vך×h). Hmotnosť stoličky dosahuje 6 kg.

 

Názov:
Sivá čalúnená jedálenská stolička MADISON, 71900
Výrobca:
SKU:
AF755852531
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk