SHUMEE Slnečník záhradný

SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886

SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886 od spoločnosti s dlhoročnou tradíciou SHUMEE je dostupný teraz u nás za skvelú cenu. Získajte tento produkt bezpečne online. SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886 momentálne k dispozícii za 103.26 €

103.26 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Slnečník SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886:Pokiaľ si radi vychutnáte pobyt vonku bez obáv z prehriatia alebo prílišného slnečného žiarenia, vyskúšajte slnečník. SHUMEE. Jeho tvar tvorí osemuholník, ktorý ponúkne zatienenie a zároveň pridá priestoru zaujímavý a rafinovaný vzhľad. Slnečník je vybavený centrálnym stĺpom, ktorý má na starosti stabilitu a pevnosť konštrukcie. Poskytuje rovnomerný tieň vo všetkých smeroch okolo stĺpika. Zatiaľ čo jeho béžová farba ho ladí do vkusnej nadčasovosti, kvalitné materiály zase prinášajú dlhú životnosť. Zvoleným materiálom konštrukcie slnečníka je oceľ, pričom materiál plachty tvorí polyester. Záhradný dáždnik SHUMEE meria 2,3 × 3 m (výška × priemer). Zásadné vlastnosti slnečníka SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886 Slnečník SHUMEE vám umožní pobyt vonku bez obáv z nadmerného prehriatia Na jeho tvar bol vybraný osemuholník Stredový stĺp poskytuje slnečníku pevnú oporu Materiálom konštrukcie slnečníka je oceľ Na výrobu plachty slúži polyester Ohybný kĺb umožňuje nastavenie uhla a sklonu Výhodou je skladacia konštrukcia Na zaistenie bezpečnosti a správneho fungovania je nutný stabilný a pevný podklad Slnečník disponuje stabilným podstavcom Farba: béžová Rozmery záhradného slnečníka sú 2,3 × 3 m (výška × priemer) Užite si príjemný odpočinok v tieni Slnečník SHUMEE je skvelým pomocníkom na udržanie príjemného chladu počas horúcich letných dní. Disponuje kĺbom, ktorý umožňuje ohybnosť a pohyblivosť, a tak si ľahko nastavíte rôzne uhly a polohy tieniaceho plátna. Slnečník s kľučkou vám poskytuje pohodlné a rýchle ovládanie bez zložitých systémov. Plynulé otváranie a zatváranie záhradného dáždnika sa dosiahne jednoduchým otáčaním v správnom smere. Jednoduchý mechanizmus umožňuje ľahké a rýchle zloženie slnečníka. Skladovanie slnečníka je preto bezproblémové a vyžaduje minimum miesta. Stabilný a pevný podklad je nevyhnutný na správnu prevádzku a bezpečnosť. Je určený na ukotvenie do zeme, betónových plôch alebo iných stabilných povrchov. Slnečník SHUMEE poteší svojou praktickou výbavou Dostanete ho s podstavcom, s ktorým dosiahnete perfektnú stabilitu.

 

Názov:
SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886
Výrobca:
SKU:
AF723133538
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk