Shumee polohovacie krémové textil

Shumee polohovacie krémové textil, 3073826

Shumee polohovacie krémové textil, 3073826 od tohto popredného výrobcu SHUMEE je dostupný teraz u nás za super cenu. Naším cieľom je vaša spokojnosť. Shumee polohovacie krémové textil, 3073826 cenovo vychádza na 308.21 €

308.21 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Masážne kreslo Shumee polohovacie krémové textil, 3073826:Chcete po náročnom dni obnoviť svoju energiu a dostať sa späť do pohody? Masážne kreslo SHUMEE vám s tým pomôže. Kreslo sa postará o uvoľňujúcu a veľmi príjemnú relaxáciu, ktorú vám sprostredkuje vibračná a bodová masáž. Masážne kreslo SHUMEE bude mať obzvlášť dobrý vplyv na zadok a chrbát. Tiež pôsobí na vašu psychickú rovnováhu, pomáha s odreagovaním a uvoľní od každodenného napätia. Na výrobu poťahu slúži textil. Zásadné vlastnosti masážneho kresla Shumee polohovacie krémové textil, 3073826 Masážne kreslo SHUMEE vám umožní vypnúť po náročnom dni Využijete na zadok a chrbát Štýl masáže: vibračná a bodová Celkom určite vám príde vhod vyhrievanie Vibračný motor prekrví stuhnuté svaly Masírovanie má pozitívny efekt na mäkké tkanivá Ľahko si prispôsobíte opierku lýtok a rúk Masírovacie kreslo má hmotnosť 30,25 kg Farba polohovateľného masážneho kresla SHUMEE je krémová Ku kreslu náleží aj vrecko a USB port Materiálom poťahu je textil Zaťaženie kresla by nemalo prekročiť 110 kg Rozmery masážneho kresla dosahujú 71 × 96,5 × 92 cm Venujte svojim svalom čas na zotavenie a regeneráciu Po náročnom dni je čas na zaslúženú relaxáciu. Urobte si doma v obývačke čas na masáž s masážnym kreslom SHUMEE. Urobte si pohodlie a dajte svojim starostiam zbohom. S bodovou, čiže tlakovou masážou, dosiahnete skutočný odpočinok. Dokáže uvoľniť mäkké svalové tkanivá. S použitím vibračného motora vnútri relaxačného kresla zmizne pocit únavy aj ťažkosti. Masážne kreslo SHUMEE s pohodlnou obsluhou Masážne kreslo SHUMEE poskytuje nielen príjemné uvoľnenie, ale aj pohodlné ovládanie. Polohovateľnosť je potom tým posledným, čo vás delí od perfektného zážitku. Uspôsobte si polohu operadla a sklon lýtkovej opierky tak, aby vášmu pohodliu nič nestálo v ceste. K produktu náleží aj vrecko a USB port. Rozmery: 96,5 × 71 × 92 cm (v × š × h)

 

Názov:
Shumee polohovacie krémové textil, 3073826
Výrobca:
SKU:
AF602807596
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
34090
produktov
3002
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk