SHUMEE 2 ks červené umelá koža

SHUMEE 2 ks červené umelá koža, 283558

SHUMEE 2 ks červené umelá koža, 283558 od značky s dobrou povesťou SHUMEE je dostupný teraz naozaj lacno. Kúpte si tento výrobok bezpečne a rýchlo online. SHUMEE 2 ks červené umelá koža, 283558 lacno za cenu 102.85 €

102.85 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička SHUMEE 2 ks červené umelá koža, 283558:Zabezpečte si komfort pri sedení pri obede či večeri vďaka jedálenskej stoličke SHUMEE. Moderný štýl jej prepožičiava zaujímavý vzhľad. Veľkou výhodou je, že sa dá výškovo nastaviť, a tak sa prispôsobí vašim podmienkam. Je vybavená otočným mechanizmom, ktorý vám uľahčí pohyb na stoličke a prispieva k väčšiemu pohodliu. Je vyrobená tak, aby uniesla dieťa aj dospelého. Jej nosnosť zodpovedá 110 kg. Je vybavená kolieskami pre ľahké prevážanie. Čalúnené sedadlo tak prekvapí svojim pohodlím, že sa stane vašim obľúbeným miestom. Dostanete 2 jedálenské stoličky SHUMEE. Kľúčové vlastnosti jedálenskej stoličky SHUMEE 2 ks červené umelá koža, 283558 Jedálenská stolička SHUMEE poskytne pohodlie pri jedálenskom stole Moderný štýl dodá jedálnemu stolu zaujímavý a pôsobivý vzhľad Umožňuje výškové nastavenie Výrobca ju vybavil aj otočným mechanizmom Unesie až 110 kg Jej premiestňovanie bude veľmi jednoduché vďaka kolieskam Sedadlo je čalúnené V balení sa nachádza 2 jedálenské stoličky Na zhotovenie sedadla bol použitý kvalitný materiál, konkrétne umelá koža Materiálom použitým na výrobu konštrukcie je oceľ Stolička do jedálne SHUMEE je červená Jej rozmery zodpovedajú 72 × 54 × 54 cm (vך×h) Materiálové a dizajnové prevedenie jedálenskej stoličky vylepšuje celkový dojem Jedálenská stolička SHUMEE je obľúbená nielen v podnikoch, ktoré sú zamerané na stravovanie, ale je ideálna aj do domácnosti. Dobre vybraný materiál sedadla, ktorým je umelá koža, vám poskytne dlhodobú životnosť, pevnosť a odolnosť. Na výrobu konštrukcie slúži oceľ, čo jej prepožičiava trvanlivosť a odolnosť. Dizajnové prevedenie dopĺňa červená farba. Rozmery jedálenskej stoličky SHUMEE zodpovedajú 72 × 54 × 54 cm (vך×h).

 

Názov:
SHUMEE 2 ks červené umelá koža, 283558
Výrobca:
SKU:
AF755851832
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk