Sada dvoch zamatových jedálenských stoličiek sivej farby CLAYTON

Sada dvoch zamatových jedálenských stoličiek sivej farby CLAYTON, 116548

Sada dvoch zamatových jedálenských stoličiek sivej farby CLAYTON, 116548 od dodávateľa s výbornou povesťou BELIANI môžete ho u nás získať za skvelú cenu. Vyberte si tu z naozaj širokej ponuky. Sada dvoch zamatových jedálenských stoličiek sivej farby CLAYTON, 116548 cenovo vychádza na 192.83 €

192.83 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Sada dvoch zamatových jedálenských stoličiek sivej farby CLAYTON, 116548:Pri raňajkách, obede aj večeri sa pohodlne posadíte vďaka jedálenskej stoličke BELIANI. Retro štýl stoličky do jedálne bude každého priťahovať. Môže ju využívať ako dieťa, tak dospelý. Môže sa pochváliť nosnosťou 120 kg. Čalúnené sedadlo poskytne taký komfort, že bude vašim obľúbeným miestom. Balenie zahŕňa 2 jedálenské stoličky BELIANI. Kľúčové prednosti jedálenskej stoličky Sada dvoch zamatových jedálenských stoličiek sivej farby CLAYTON, 116548 Jedálenská stolička BELIANI zabezpečí komfort pri sedení pri jedálenskom stole Retro štýl oživí interiér Pýši sa nosnosťou 120 kg Je vybavená pohodlným čalúneným sedadlom Balenie zahŕňa 2 jedálenské stoličky Na zhotovenie sedadla bol použitý kvalitný materiál, akým je umelý zamat Sedák je vo výške 43 cm Materiálom použitým na výrobu konštrukcie je drevo a kov Dekor dreva: topoľ Stolička do jedálne BELIANI je čierna a sivá Jej rozmery merajú 96 × 47 × 58 cm (vך×h) Stolička do jedálne BELIANI má hmotnosť 7 kg Materiál a štýl jedálenskej stoličky zdôrazňujú celkový dojem Jedálenská stolička BELIANI je obľúbená nielen v reštauračnom prostredí, ale bude vkusne vyzerať aj v domácnosti, hlavne pri jedálenskom stole. Dobre vybraný materiál sedadla, ktorým je umelý zamat, poskytuje dlhú životnosť a perfektný vzhľad. Výška sedadla dosahuje 43 cm. Konštrukciu tvorí drevo a kov, čo jej prepožičiava trvanlivosť a odolnosť. Celkový dojem stoličky umocní inšpirujúci dekór dreva, ktorým je topoľ. K dizajnovému stvárneniu prispieva čierna a sivá farba. Rozmery jedálenskej stoličky BELIANI dosahujú 96 × 47 × 58 cm (vך×h). Stolička váži 7 kg.

 

Názov:
Sada dvoch zamatových jedálenských stoličiek sivej farby CLAYTON, 116548
Výrobca:
SKU:
AF755852617
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk