Sada 2 zamatových stoličiek vo farbe taupe JEFFERSON

Sada 2 zamatových stoličiek vo farbe taupe JEFFERSON, 252411

Sada 2 zamatových stoličiek vo farbe taupe JEFFERSON, 252411 od výrobcu s výbornou povesťou BELIANI je u nás k dispozícii za skvelú cenu. Tento výrobok je presne to, čo potrebujete. Sada 2 zamatových stoličiek vo farbe taupe JEFFERSON, 252411 - nakúpite u nás teraz za 211.28 €

211.28 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Sada 2 zamatových stoličiek vo farbe taupe JEFFERSON, 252411:Objavte ešte pohodlnejšie stolovanie vďaka jedálenskej stoličke BELIANI. Moderný štýl stoličky do jedálne pridá interiéru ten správny nádych. Príjemné sedenie zaručujú pohodlné a pevné podrúčky. Je vhodná pre deti aj dospelých. Môže sa pochváliť nosnosťou 150 kg. Čalúnené sedadlo je zárukou tak pohodlného posedenia, že sa stane vašim obľúbeným miestom. Obsahom balenia sú 2 jedálenské stoličky BELIANI. Hlavné vlastnosti jedálenskej stoličky Sada 2 zamatových stoličiek vo farbe taupe JEFFERSON, 252411 Jedálenská stolička BELIANI sa bude pekne vynímať pri jedálenskom stole Moderný štýl dodá šmrnc vášmu interiéru Dodávaná s podrúčkami Má nosnosť 150 kg Čalúnené sedadlo vám ponúkne príjemné posedenie Súčasťou dodania sú 2 jedálenské stoličky Materiálom sedadla je umelý zamat Výška sedadla dosahuje 46 cm Konštrukciu tvorí kov Stolička do jedálne BELIANI je béžová a čierna Jej rozmery merajú 87 × 57 × 60 cm (vך×h) Stolička do jedálne BELIANI má hmotnosť 7 kg Dizajn a materiál jedálenskej stoličky dopĺňajú celkový vzhľad Jedálenská stolička BELIANI má svoje miesto nielen v baroch, kaviarňach a reštauráciách, ale jej pristane aj miesto pri jedálenskom stole v domácnosti. Starostlivo vybraný kvalitný materiál sedadla, ktorým je umelý zamat, poskytuje pevnosť a dokonalý vzhľad po dlhú dobu. Výška sedadla dosahuje 46 cm. Konštrukciu tvorí kov, čo jej prepožičiava pevnosť a odolnosť. K dizajnovému stvárneniu prispieva béžová a čierna farba. Rozmery jedálenskej stoličky BELIANI dosahujú 87 × 57 × 60 cm (vך×h). Hmotnosť stoličky dosahuje 7 kg.

 

Názov:
Sada 2 zamatových stoličiek vo farbe taupe JEFFERSON, 252411
Výrobca:
SKU:
AF755852511
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk