Sada 2 stoličky modrá RUBIO

Sada 2 stoličky modrá RUBIO, 167032

Sada 2 stoličky modrá RUBIO, 167032 od spoločnosti s vynikajúcou povesťou BELIANI , momentálne si môžete kúpiť od tohto výrobcu za výhodnú cenu. Vybrali sme pre vás špičkový produkt a pripravili ešte lepšiu cenu. Sada 2 stoličky modrá RUBIO, 167032 momentálne k dispozícii za 204.97 €

204.97 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Sada 2 stoličky modrá RUBIO, 167032:Podporte svoj komfort pri sedení nielen pri obede a kúpte si jedálenskú stoličku BELIANI. Moderný štýl stoličky do jedálne zaujme na prvý pohľad. Je navrhnutá tak, aby zvládla ťažobu dieťaťa aj dospelého. Unesie až 130 kg. Čalúnené sedadlo prekvapí tak príjemným posedením, že bude vašim obľúbeným miestom. Súčasťou dodania sú 2 jedálenské stoličky BELIANI. Kľúčové vlastnosti jedálenskej stoličky Sada 2 stoličky modrá RUBIO, 167032 Jedálenská stolička BELIANI vám dopraje pohodlie pri jedálenskom stole Moderný štýl sa bude dobre vynímať v interiéri Vyrobená s nosnosťou 130 kg Je vybavená pohodlným čalúneným sedadlom V balení dostanete 2 jedálenské stoličky Výrobným materiálom sedadla je umelý zamat Výška sedadla je 39 cm Konštrukciu tvorí kov a preglejka Stolička do jedálne BELIANI je modrá a zlatá Jej rozmery dosahujú 80 × 47 × 41 cm (vך×h) Stolička do jedálne BELIANI má hmotnosť 5 kg Materiál a štýl jedálenskej stoličky zdôrazňujú celkový dojem Jedálenská stolička BELIANI sa uplatní nielen v baroch, kaviarňach a reštauráciách, ale jej pristane aj miesto pri jedálenskom stole v domácnosti. Starostlivo vybraný odolný materiál sedadla, ktorým je umelý zamat, sa postará o dlhú životnosť a pretrvávajúci dokonalý vzhľad. Výška sedadla je 39 cm. Konštrukciu tvorí kov a preglejka, čo z nej robí stabilný a odolný kus nábytku. Na stoličke prevláda modrá a zlatá farba. Rozmery jedálenskej stoličky BELIANI činia 80 × 47 × 41 cm (vך×h). Hmotnosť stoličky dosahuje 5 kg.

 

Názov:
Sada 2 stoličky modrá RUBIO, 167032
Výrobca:
SKU:
AF755852674
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk