Sada 2 stoličky do jedálne v čiernej ROSLYN

Sada 2 stoličky do jedálne v čiernej ROSLYN, 96370

Sada 2 stoličky do jedálne v čiernej ROSLYN, 96370 od značky s výbornou povesťou BELIANI je dostupný teraz naozaj lacno. Určite budete spokojní s kúpou tohto výrobku. Sada 2 stoličky do jedálne v čiernej ROSLYN, 96370 - tovar máme ted u nás za 247.94 €

247.94 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Sada 2 stoličky do jedálne v čiernej ROSLYN, 96370:Doprajte si komfort pri stolovaní s jedálenskou stoličkou BELIANI. Moderný štýl stoličky do jedálne sa vám len tak neopozerá. K výbave patria pevné podrúčky pre pohodlné opretie rúk. Je pripravená uniesť dieťa aj dospelého. Unesie až 150 kg. Čalúnené sedadlo tak ohromí svojim pohodlím, že sa vám z neho nebude chcieť vstávať. Balenie zahŕňa 2 jedálenské stoličky BELIANI. Zásadné vlastnosti jedálenskej stoličky Sada 2 stoličky do jedálne v čiernej ROSLYN, 96370 Jedálenská stolička BELIANI pristane vášmu jedálenskému stolu Moderný štýl jej dodáva šmrnc S pevnými podrúčkami Má nosnosť 150 kg Komfortné posedenie ponúka čalúnené sedadlo V balení sú 2 jedálenské stoličky Na zhotovenie sedadla bol použitý kvalitný materiál, konkrétne polyester Výška sedadla je 46 cm Na konštrukciu slúži drevo Dekor dreva: buk Stolička do jedálne BELIANI je čierna Jej rozmery zodpovedajú 80 × 66 × 45 cm (vך×h) Stolička do jedálne BELIANI má hmotnosť 7 kg Dizajn a dobre zvolený materiál jedálenskej stoličky podčiarkujú celkový dojem Jedálenská stolička BELIANI je vyhľadávaným kúskom nielen do barov, kaviarní a reštaurácií, ale bude dobre vyzerať aj v domácnosti, kde urobí veľkú službu pri jedálenskom stole. Dobre vybraný materiál sedadla, ktorým je polyester, zaručuje výdrž a dlhodobý dokonalý vzhľad. Výška sedadla dosahuje 46 cm. Na výrobu konštrukcie slúži drevo, čo z nej robí stabilný a odolný kus nábytku. K originálnemu dizajnu dopomáha zvolený dekór dreva, konkrétne buk. K dizajnovému stvárneniu prispieva čierna farba. Rozmery jedálenskej stoličky BELIANI dosahujú 80 × 66 × 45 cm (vך×h). Stolička váži 7 kg.

 

Názov:
Sada 2 stoličky do jedálne v čiernej ROSLYN, 96370
Výrobca:
SKU:
AF755852147
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk