Sada 2 priehľadných jedálenských stoličiek CLARION

Sada 2 priehľadných jedálenských stoličiek CLARION, 207937

Sada 2 priehľadných jedálenských stoličiek CLARION, 207937 od značky s dlhou tradíciou BELIANI - produkt u nás môžete získať práve teraz za skvelú cenu. Vyberajte múdro, tovar nemusí byť dlho v predaji. Sada 2 priehľadných jedálenských stoličiek CLARION, 207937 - cena 163.88 €

163.88 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Sada 2 priehľadných jedálenských stoličiek CLARION, 207937:Ak chcete sedieť nielen pri obede ako v bavlnke, kúpte si jedálenskú stoličku BELIANI. Klasický štýl stoličky do jedálne dodá interiéru šmrnc. Je vhodná ako pre deti, tak pre dospelých. Jej nosnosť zodpovedá 150 kg. Dostanete 2 jedálenské stoličky BELIANI. Hlavné vlastnosti jedálenskej stoličky Sada 2 priehľadných jedálenských stoličiek CLARION, 207937 Jedálenská stolička BELIANI vynikne pri každom jedálenskom stole Klasický štýl ju robí zaujímavým dizajnovým kúskom Pýši sa nosnosťou 150 kg Balenie obsahuje 2 jedálenské stoličky Materiálom sedadla je plast Výška sedadla dosahuje 45 cm Na výrobu konštrukcie bol zvolený kvalitný materiál, akým je plast Povrch s lesklou úpravou Stolička do jedálne BELIANI je číra Jej rozmery merajú 92 × 40 × 41 cm (vך×h) Stolička do jedálne BELIANI má hmotnosť 4 kg Dizajn a vzhľad jedálenskej stoličky utvára celkový dojem Jedálenská stolička BELIANI je obľúbená nielen v podnikoch, ktoré sú zamerané na stravovanie, ale jej vkusné spracovanie bude parádne aj v domácnosti, predovšetkým pri jedálenskom stole. Dobre vybraný materiál sedadla, ktorým je plast, sa postará o perfektný dlhotrvajúci vzhľad. Výška sedadla je 45 cm. Na výrobu konštrukcie slúži plast, čo jej zaisťuje masívnosť a odolnosť. Konečná úprava povrchu je prevedená v lesklom vzhľade, ktorý umocňuje celkový dojem. Zaujímavé prevedenie dopĺňa číra farba. Rozmery jedálenskej stoličky BELIANI činia 92 × 40 × 41 cm (vך×h). Stolička váži 4 kg.

 

Názov:
Sada 2 priehľadných jedálenských stoličiek CLARION, 207937
Výrobca:
SKU:
AF755852065
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk