Sada 2 jedálenských zamatových stoličiek AUGUSTA sivá

Sada 2 jedálenských zamatových stoličiek AUGUSTA sivá, 198127

Sada 2 jedálenských zamatových stoličiek AUGUSTA sivá, 198127 od známej značky kvality BELIANI , produkt teraz získate v jedinečnej akcii, ktorú si nechcete nechať ujsť. Vyberte si zo širokej ponuky tovaru za nízke ceny. Sada 2 jedálenských zamatových stoličiek AUGUSTA sivá, 198127 výhodne za 320.36 €

320.36 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Sada 2 jedálenských zamatových stoličiek AUGUSTA sivá, 198127:Posaďte sa na raňajky, obed a večeru na pohodlnú jedálenskú stoličku BELIANI. Retro štýl ju robí zaujímavým dizajnovým kúskom. Môže ju využívať ako dieťa, tak dospelý. Pýši sa nosnosťou 120 kg. Čalúnené sedadlo je tak komfortné, že z neho nikoho len tak nedostanete. V balení nájdete 2 jedálenské stoličky BELIANI. Hlavné prednosti jedálenskej stoličky Sada 2 jedálenských zamatových stoličiek AUGUSTA sivá, 198127 Jedálenská stolička BELIANI poskytne pohodlie počas jedla Retro štýl dodá šmrnc vášmu interiéru Má nosnosť 120 kg Je vybavená pohodlným čalúneným sedadlom Balenie obsahuje 2 jedálenské stoličky Na zhotovenie sedadla bol použitý kvalitný materiál, konkrétne umelý zamat Výška sedadla zodpovedá 50 cm Na konštrukciu slúži kov Stolička do jedálne BELIANI je čierna a sivá Jej rozmery merajú 81 × 59 × 50 cm (vך×h) Stolička do jedálne BELIANI má hmotnosť 9 kg Materiál a dizajn jedálenskej stoličky podčiarkuje celkový dojem Jedálenská stolička BELIANI je žiadaná nielen v gastronomických zariadeniach, ale bude vkusne vyzerať aj v domácnosti, hlavne pri jedálenskom stole. Kvalitný a odolný materiál sedadla, ktorým je umelý zamat, zaručuje výdrž a dlhodobý dokonalý vzhľad. Výška sedadla zodpovedá 50 cm. Na výrobu konštrukcie slúži kov, čo jej dodáva pevnosť a odolnosť. K zaujímavému stvárneniu prispieva čierna a sivá farba. Rozmery jedálenskej stoličky BELIANI sú 81 × 59 × 50 cm (vך×h). Hmotnosť stoličky dosahuje 9 kg.

 

Názov:
Sada 2 jedálenských zamatových stoličiek AUGUSTA sivá, 198127
Výrobca:
SKU:
AF755852429
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk