Otočná SHUMEE čierna textil

Otočná SHUMEE čierna textil, 3085372

Otočná SHUMEE čierna textil, 3085372 od tohto známeho výrobcu SHUMEE - produkt u nás môžete získať práve teraz za skvelú cenu. Kvalita zahŕňa celkovú trvanlivosť a spoľahlivosť tohto výrobku. Otočná SHUMEE čierna textil, 3085372 v akcii za 130.45 €

130.45 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Otočná SHUMEE čierna textil, 3085372:Doprajte si komfort pri stolovaní s jedálenskou stoličkou SHUMEE. Moderný štýl stoličky do jedálne príjemne doplní váš interiér. Nastaviteľná výška umožňuje prispôsobiť si pozíciu podľa vlastných potrieb. Výrobca nezabudol ani na otočný mechanizmus, ktorý zaručuje vyšší rozsah pohybu a značné pohodlie. Jej výhodou je ľahká manipulácia vďaka prídavným kolieskam. Čalúnené sedadlo tak ohromí svojim pohodlím, že bude vašim obľúbeným miestom. Dostanete jednu jedálenskú stoličku SHUMEE. Hlavné vlastnosti jedálenskej stoličky Otočná SHUMEE čierna textil, 3085372 Jedálenská stolička SHUMEE poskytne pohodlie pri jedálenskom stole Moderný štýl príjemne doplní váš interiér Stolička je výškovo nastaviteľná Má tiež otočný mechanizmus Je vybavená kolieskami pre ľahké prevážanie Čalúnené sedadlo vás ohromí svojim pohodlím V balení nájdete jednu jedálenskú stoličku Na zhotovenie sedadla bol použitý kvalitný materiál, akým je polyester Výška sedadla zodpovedá 55 cm Konštrukciu tvorí kov a polypropylén Stolička do jedálne SHUMEE je čierna Jej rozmery merajú 93 × 48 × 58 cm (vך×h) Elegantné prevedenie jedálenskej stoličky podčiarkuje celkový dojem Jedálenská stolička SHUMEE je vyhľadávaná nielen v kaviarenskom prostredí, ale jej pristane aj miesto pri jedálenskom stole v domácnosti. Dobre vybraný materiál sedadla, ktorým je polyester, zaisťuje odolnosť a dokonalý vzhľad po dlhú dobu. Výška sedadla je 55 cm. Na výrobu konštrukcie slúži kov a polypropylén, čo jej dodáva pevnosť a odolnosť. Zaujímavé stvárnenie navyše umocňuje čierna farba. Rozmery jedálenskej stoličky SHUMEE činia 93 × 48 × 58 cm (vך×h).

 

Názov:
Otočná SHUMEE čierna textil, 3085372
Výrobca:
SKU:
AF755851274
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk