Otočná jedálenská stolička tmavo sivá zamat

Otočná jedálenská stolička tmavo sivá zamat, 330590

Otočná jedálenská stolička tmavo sivá zamat, 330590 od našej známej značky SHUMEE je u nás momentálne k dispozícii za skvelú cenu. Získajte kvalitné produkty v našom e-shope. Otočná jedálenská stolička tmavo sivá zamat, 330590 na našich stránkach za 111.85 €

111.85 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Otočná jedálenská stolička tmavo sivá zamat, 330590:Zabezpečte si pohodlné sedenie pri stolovaní vďaka jedálenskej stoličke SHUMEE. Moderný štýl stoličky do jedálne bude vždy atraktívny. Vďaka nastaviteľnej výške si zvolíte ideálnu pozíciu, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Má tiež otočný mechanizmus pre väčší rozsah pohybu a komfort. Súčasťou dodania je jedna jedálenská stolička SHUMEE. Zásadné vlastnosti jedálenskej stoličky Otočná jedálenská stolička tmavo sivá zamat, 330590 Jedálenská stolička SHUMEE prináša príjemné sedenie pri každom jedle Moderný štýl bude príjemným spestrením interiéru Umožňuje výškové nastavenie Možnosť otáčania Balenie zahŕňa jednu jedálenskú stoličku Na zhotovenie sedadla bol použitý kvalitný materiál, akým je zamat Na výrobu konštrukcie bol zvolený kvalitný materiál, akým je kov a preglejka Stolička do jedálne SHUMEE je sivá Jej rozmery merajú 88 × 63 × 56 cm (vך×h) Materiál a štýl jedálenskej stoličky zdôrazňujú celkový dojem Jedálenská stolička SHUMEE patrí nielen do barov, kaviarní alebo reštaurácií, ale perfektne sa bude vynímať aj v domácnosti pri jedálenskom stole. Kvalitný a odolný materiál sedadla, ktorým je zamat, vám zaistí dlhú životnosť a krásny vzhľad. Na výrobu konštrukcie slúži kov a preglejka, čo jej prepožičiava pevnosť a odolnosť. K zaujímavému prevedeniu prispieva sivá farba. Rozmery jedálenskej stoličky SHUMEE činia 88 × 63 × 56 cm (vך×h).

 

Názov:
Otočná jedálenská stolička tmavo sivá zamat, 330590
Výrobca:
SKU:
AF755851258
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk