Otočná jedálenská stolička 4 ks svetlo sivá zamat

Otočná jedálenská stolička 4 ks svetlo sivá zamat, 3089705

Otočná jedálenská stolička 4 ks svetlo sivá zamat, 3089705 od spoľahlivej značky SHUMEE . Produkt máme práve teraz za skvelú cenu. Vybrali sme špičkovú kvalitu za skvelú cenu. Otočná jedálenská stolička 4 ks svetlo sivá zamat, 3089705 k zohnaniu zrovna v akcii za 334.45 €

334.45 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jedálenská stolička Otočná jedálenská stolička 4 ks svetlo sivá zamat, 3089705:Užite si pohodlné sedenie s jedálenskou stoličkou SHUMEE. Moderný štýl stoličky do jedálne bude príjemným spestrením vášho interiéru. Nechýba jej tiež otočný mechanizmus, ktorý umožňuje väčší rozsah pohybu a zlepšuje komfort. Balenie obsahuje 4 jedálenské stoličky SHUMEE. Kľúčové prednosti jedálenskej stoličky Otočná jedálenská stolička 4 ks svetlo sivá zamat, 3089705 Jedálenská stolička SHUMEE zabezpečí komfort pri sedení pri jedálenskom stole Moderný štýl príjemne doplní váš interiér Možnosť otáčania Obsahom balenia sú 4 jedálenské stoličky Na zhotovenie sedadla bol použitý kvalitný materiál, konkrétne zamat Materiálom použitým na výrobu konštrukcie je kov a preglejka Stolička do jedálne SHUMEE je sivá Jej rozmery dosahujú 88 × 63 × 56 cm (vך×h) Materiál a štýl jedálenskej stoličky zdôrazňujú celkový dojem Jedálenská stolička SHUMEE je obľúbená nielen v reštauračnom prostredí, ale jej pristane aj miesto pri jedálenskom stole v domácnosti. Vhodne zvolený materiál sedadla, ktorým je zamat, vám poskytne dlhodobú životnosť, pevnosť a odolnosť. Na výrobu konštrukcie slúži kov a preglejka, čo z nej robí odolný a masívny kus nábytku. Na stoličke prevláda sivá farba. Rozmery jedálenskej stoličky SHUMEE sú 88 × 63 × 56 cm (vך×h).

 

Názov:
Otočná jedálenská stolička 4 ks svetlo sivá zamat, 3089705
Výrobca:
SKU:
AF755851325
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
39732
produktov
3093
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk