Narex Teslica malá

Narex Teslica malá

Narex Teslica malá od dodávateľa s výbornou povesťou Narex Bystřice je momentálne v predaji. Vyberte si zo širokej ponuky kvalitných produktov za skvelé ceny. Narex Teslica malá lacno za 115.90 €

115.90 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Sekera Narex Teslica malá:Často pracujete s drevom? Tesárska sekera Narex Bystřice je vhodná ako na stavebné práce, tak aj na tesárske činnosti. Stane sa nevyhnutnou pomôckou pre profesionálnych tesárov pri práci na konštrukcii budov, nábytku či ďalších drevených projektoch. Sekera na drevo vďaka svojej celkovej dĺžke 29 cm sa hodí pre nadštandardné rozmery polien. So sekerou Narex Bystřice vám pôjde práca ako po masle. Zásadné prednosti sekery Narex Teslica malá Narex Bystřice sekera je dôležitý nástroj pre všetkých, ktorí pracujú s drevom Táto tesárska sekera je vhodná na stavebné práce aj na tesárske činnosti Jej celková dĺžka je 29 cm Sekera Narex Bystřice je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Porisko je spracované z vysoko odolného dreva S výbornou čepeľou sa stane spracovanie dreva hračkou Kvalita práce závisí aj od kvality ostria. Sekera Narex Bystřice bola vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Nehrdzavejúca oceľ je oceňovaná pre svoju schopnosť odolávať korózii. Ostrie disponuje špeciálnym tvarom, ktorý výrazne znižuje možnosť jeho poškodenia. Nepochybne vás poteší, ako jednoducho môžete sekeru vybrať z kláta. Skvele vám padne do ruky Sekera Narex Bystřice vám bude dlho verne slúžiť. Porisko bolo vyrobené z dreva, tým je zaručená jeho robustnosť a vysoká odolnosť. Drevená násada vás nebude v zime chladiť a v spotených dlaniach nebude kĺzať.

 

Názov:
Narex Teslica malá
SKU:
AF711381456
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
34090
produktov
3002
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk