Samsung MicroSDXC 256 GB PRO Ultimate + USB adaptér (2023)

Samsung MicroSDXC 256 GB PRO Ultimate + USB adaptér (2023)

Samsung MicroSDXC 256 GB PRO Ultimate + USB adaptér (2023) od výrobcu s dlhou tradíciou SAMSUNG , produkt teraz získate v jedinečnej akcii, ktorú si nechcete nechať ujsť. Nakupujte skvelé produkty za nízke ceny v našom e-shope. Samsung MicroSDXC 256 GB PRO Ultimate + USB adaptér (2023) - nakúpite u nás teraz za 43.90 €

43.90 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC 256 GB PRO Ultimate + USB adaptér (2023):Pamäťová karta Samsung MicroSDXC 256 GB PRO Ultimate + USB adaptérStvorená pre kreatívnych tvorcovVstúpte do novej etapy ukladania dát s pamäťovými kartami Samsung MicroSD PRO Ultimate určených na profesionálne použitie. Podporujú všetko v rámci náročnej tvorivej činnosti. Ide o ideálne príslušenstvo určené na záznam dlhých videí v 4K rozlíšení.Špičkové rýchlosti na čítanie aj zápisRýchlosť prenosu dát sa v prípade pamäťovej karty Samsung MicroSD PRO Ultimate pohybuje na úrovni až 200 MB/s na čítanie a 130 MB/s na zápis. Vďaka tomu môžete venovať viac času tvorbe a menej času ukladania. SD karta sa tiež pýši certifikáciou U3 a V30, čo vám garantuje rýchle načítanie aj záznam videa v rozlíšení 4K.Na kartu Samsung MicroSDXC 256 GB PRO Ultimate uložíte množstvo dátNájdite si svoju ideálnu kapacitu a osloboďte svoje zariadenie od limitov. SD karty Samsung PRO Ultimate sú k dispozícii s kapacitou 128 GB, 256 GB alebo 512 GB. Vďaka rozličným kapacitám si ľahko vyberiete kartu presne pre váš spôsob použitia. Už sa nebudete musieť trápiť nedostatkom priestoru - na uloženie vašich spomienok ho vždy bude dostatok.Prispôsobí sa všetkým potrebámČi už používate smartfón alebo hernú konzolu, tak sa vždy môžete plne spoľahnúť na rozsiahlu kompatibilitu. Micro SD karta Samsung PRO Ultimate je skutočný tímový hráč, pokiaľ ide o náročné používanie aplikácií vrátane multitaskingu alebo ukladanie súborov - a je možné ju použiť aj s akčnými kamerami a dronmi.Spoľahlivá a odolná konštrukcia so zárukou na 10 rokovPamäťová karta Samsung PRO Ultimate prešla náročným testovaním v mnohých situáciách. Má teda garantovanú odolnosť voči magnetom alebo X-ray žiareniu. Tiež vydrží mnoho hodín v slanej vode a funguje pri prevádzkových teplotách od -25 °C do 85 °C.Samsung ako svetová jednotka v pamätiach typu flashUžite si špičkový výkon a spoľahlivosť, ktorú vám dopraje jedine svetová jednotka na poli pamätí typu flash od roku 2003. Firmware aj všetky komponenty, vrátane svetovo preslávených DRAM a NAND od spoločnosti Samsung, sú vyrábané interne, čo umožňuje kompletnú integráciu a výslednú kvalitu, na ktorú sa môžete spoľahnúť.

 

Názov:
Samsung MicroSDXC 256 GB PRO Ultimate + USB adaptér (2023)
Výrobca:
SKU:
AF683640023
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Na našej webovej stránke Vašeuroobchod.sk si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete pre svoju domácnosť, dielňu alebo športové vybavenie. Nakupujte bezpečne a rýchlo online na Vašeuroobchod.sk. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Všetky naše výrobky sú tu preto, aby ste boli spokojní. Okrem toho vám nákup online šetrí čas a peniaze.
Vyberajte z ponuky
34090
produktov
3002
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Vašeuroobchod.sk